Uiteraard ben je hier aangekomen om te kijken wat onze workshops nou precies inhouden en wat je er natuurlijk van kunt verwachten. 
Lopen op stelten is natuurlijk onwijs gaaf en cool en als je mensen ziet springen denk je misschien al snel 'dat wil ik ook'.
Wij zullen je alleen nooit zonder de juiste informatie zomaar op de stelten zetten en je lekker laten lopen met de nodige risico's.
Hier zijn onze workshops voor bedoeld, ook als je twijfelt of dit wel iets voor jou is om te gaan doen dan is dit de beste manier om erachter te komen.

Dan is er natuurlijk altijd de vraag wat kan ik verwachten van de workshops.

Wat wij bieden tijdens een workshop op een evenement of indien gewenst privé:

  • een 1 op 1 begeleiding en ondersteuning tijdens het lopen op de stelten
  • Je krijgt de juiste informatie en instructies met wat je wel en niet moet doen als je op de stelten loopt
  • ten alle tijden is er iemand die jou individueel begeleid als dit nodig is
  • wij helpen jou met de eerste ervaring op de Jump Stilts

Uiteraard is er altijd een grote kans dat als je het super naar je zin hebt en wij zien dat je het alleen af kunt dat we je uiteraard vrijer laten tijdens zo'n moment zodat jij daadwerkelijk je draai kunt vinden met stelten.

Wat wij vragen voor een workshop is afhankelijk van meerdere factoren en dit wordt besproken met u zodra u contact met ons heeft.

Mocht je na dit te lezen zoiets hebben van ja ik wil dit toch wel heel erg graag eens proberen dan kan je altijd bij de agenda kijken wat het eerst volgende evenement is waar wij zullen staan of je kan contact opnemen om te kijken of er altijd een mogelijkheid is om wat te regelen buiten de evenementen om in de vorm van een privé workshop.

Een kleine impressie van een workshop die wij gegeven hebben op een kinderfeestje.