Bij deze willen wij even duidelijk maken dat het bedrijf wat het was voor oktober 2021 er niet meer is. Wij hebben zelf alles opgezet nadat de vorige eigenaar hiermee gestopt is door persoonlijke omstandigheden en deze is dus ook niet meer aanwezig.
Daarmee gezegd is inmiddels de oude crew zoals deze bekend was bij velen er ook niet meer.

Op dit moment doen we de evenementen met 3 tot 5 mensen. Hierom is het plezier echter niet minder, maar juist meer geworden. Wij hebben mensen aanwezig die passie hebben voor de stilts en de circusattributen. Die vallen overigens op dit moment onder een andere naam, maar werkt nog steeds als een combinatie met ons, omdat dit bedrijf door dezelfde persoon geleid wordt en de vrijwilligers bij de Jump Stilts Crew automatisch ook bij dit bedrijf horen.

Wij willen op de evenementen waar wij staan met workshops ook graag met de mensen onze passie delen door middel van workshops. 

Vaak krijgen wij ook de vraag, is dat nou moeilijk?
Is het eng? Ben je niet bang dat je valt?

Voor ons zijn onze stelten een verlenging van onze benen en hebben wij de mogelijkheid om hoger te springen, harder te rennen, of gewoon relaxter te lopen. De één loopt er zo mee weg en de ander heeft net iets meer ondersteuning nodig, maar daar zijn we ook voor.

Binnen onze crew worden de stilts gebruikt als alternatief voor de sportschool. Het is immers velen malen makkelijker om zo je deur uit te lopen met de stilts in plaats van eerst naar je sportschool te moeten afreizen omkleden douchen en dat soort zaken. Het scheelt tijd en op de lange termijn is het goedkoper. En zelfs voor één van ons een hele verbetering met lopen, omdat je benen niet zoveel belast worden op de gewrichtspunten waardoor het veel fijner loopt en je ook langere afstanden kan lopen en deze persoon heeft dus een ontlasting op de knieën.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen helpen op onze evenementen. Hierbij kan je verwachten dat wij je aanwezig willen hebben bij de stand om te helpen met workshops geven. Dit zal dan een halve dag van het evenement zijn en de andere helft van de tijd van het evenement ben je vrij om lekker van het evenement te genieten. Heb je interesse om ons team te ondersteunen en een gezellige dag mee te ervaren op een evenement vul dan even een contactformulier in.

Een klein voorstelrondje van onze crew:

Naam: Carmen
Taak in JSC: Eigenaar van het bedrijf, regelt alles
Favoriete bezigheid op events: Netwerken, mensen entertainen en informatie verstrekken
Geen fan van: Betweters die het beter denken te weten en hierdoor de veiligheid op het spel zetten op de events
Naam: Sonata
Taak in JSC: Knuffelmascotte
Favoriete bezigheid op events: Knuffelen, rondlopen met de crew, languit liggen en druk rond springen
Geen fan van: opdringerige mensen als hij aangeeft dat hij niet wil (woefelen)