Wat doen wij nou precies?

Een vraag die met meerdere antwoorden te beantwoorden is.

Wij geven begeleiding tijdens het lopen op jump stilts. Beter bekend als ook wel workshops.

Hierbij zorgen we er voor dat je de juiste informatie krijgt en alle hulp krijgt om te leren lopen op de stilts en uiteraard proberen wij de zorg te dragen dat alles goed verloopt.
We zetten je niet zomaar op stelten zonder je uitleg te geven aangezien het de nodige risico's met zich mee brengt als het fout gaat uiteraard. Ben je nou echt benieuwd of de stilts iets zijn wat je leuk lijkt om te doen dan heb je bij ons de mogelijkheid om ze te proberen en binnenkort ook te huren tijdens evenementen.

Wat wij bieden tijdens een workshop op een evenement of indien gewenst privé:

  • een 1 op 1 begeleiding en ondersteuning tijdens het leren lopen op de stelten
  • Je krijgt de juiste informatie en instructies met wat je wel en niet moet doen als je op de stelten loopt
  • ten alle tijden is er iemand die jou individueel begeleid als dit nodig is
  • wij helpen jou met de eerste ervaring op de Jump Stilts
  • wij zullen dit moment eventueel uitbreiden als het kan met andere opties zoals de basis met het leren springen of als de situatie zich er voor leent wat valtechnieken

Mocht je toch zoiets hebben van ik wil dit heel graag een keer proberen. Hou dan onze agenda in de gaten voor eventuele aankomende evenementen waar wij staan. Daar kan je ons dan opzoeken voor een workshop. Mocht je daar nou niet aanwezig gaan zijn, of wil je niet al te lang wachten? Dan kan je altijd even contact met ons opnemen via het formulier hier op de website.

Naast de workshops die wij geven, als je het echt superleuk vind, maar je wilt ze niet zelf aanschaffen hebben wij de mogelijkheid tot verhuur. Hou er wel rekening mee dat wij een verhuur overeenkomst handteren en dat het voor ons van belang is om dan je gegevens te kunnen noteren inclusief je documentnummer van je identiteitsbewijs of paspoort. Geen zorgen, er is bij ons in het team maar één iemand met de AVG papieren en dat zal de enigste persoon zijn die in aanraking zal komen met je gegevens en ook de overeenkomst zal doornemen op het evenement. De gegevens worden na inleveren eenmaal thuis netjes verwerkt en opgeborgen waar niemand anders bij kan komen en indien een huurovereenkomst eindigt dan zullen deze gegevens vernietigd worden.

Daarnaast verzorgen wij daarmee ook een stukje entertainment en doen wij inmiddels zelf ook dingen met betrekking op entertainment waarbij we de stilts combineren met circusattributen zoals poi en diabolo. Wij proberen elke keer weer te vernieuwen en zo hebben we nu ook vuur attributen die wij nog niet op de stilts gebruiken, maar dit wel in de toekomst hopen te realiseren.

Mocht het jou ook leuk lijken om mee te kunnen doen met onze entertainment, of wil je gewoon graag helpen met de jumpstilts workshops of misschien zelfs met basis poi workshops. Dit is altijd een mogelijkheid. Hou er wel rekening mee dat wij dit op vrijwillige basis doen en dat er dus geen geld tegenover staat. Wij zijn juist op zoek naar de mensen met de passie die het graag willen doen omdat het kan en het leuk vinden. Wij zorgen dat je op het evenement aanwezig kan zijn en naast het vrijwillig bij ons mee helpt dus ook kan genieten van de sfeer. Wil je meer weten, neem dan even contact op via het contactformulier!